نمای کامپوزیت در اقصی نقاط دنیا مخصوصا کشور ایران به طور وسیعی مورد استفاده قرار میگیرد و از این نما در انواع پروژه های تجاری ، اداری و حتی مسکونی نیز استفاده میکنند. از نکات جالب این روش این است که فقط در ایران مورد استفاده قرار میگیرد . با توجه به استقبال بسیار زیاد و افزایش روز افزون استفاده از این نمای ساختمانی میتوان به کیفیت بسیار بالا و همچنین نداشتن هر گونه محدودیت در طراحی و پیاده سازی این محصول پی برد. ازآن جایی که اکثر مغازه ها و فروشگاه ها از نمای کامپوزیت استفاده می کنند، پنل های بتن اکسپوز علاوه برمقرون به صرفه بودن و کاهش هزینه های اجرایی، با ایجاد نمایی خاص و منحصر به فرد میتوانند جذابیت بیشتری در نمای فروشگاه یا مغازه ها ایجاد نموده و باعث افزایش فروش و مشتریان شود. بوده و از پنجره های به شکل ارسی با استفاده از شیشه های رنگی استفاده می شد. سبک پست مدرن که در واکنش به اصول سبک مدرن پدید آمده و از سبک های بسیار جدید به حساب می آید ویژگی های بومی و محلی را در نما به کار می گیرد. برای دیدن عکس های بیشتر از نمای کامپوزیت پیشنهاد میکنیم حتما پروژه های انجام شده توسط آکاد را مشاهده بفرمایید.
نمای خشک فلزی
در حال حاضر در ایران ورق های آلومینیوم کامپوزیت را به ۴ روش نصب میکنند که در ادامه توضیخات مختصری درباره هر کدام از این روش ها ارائه میکنیم ، البته شایان ذکر است که هیچ کدام از این روش ها استاندارد نیستند. با توجه به مطالب گفته شده، مقایسه ضرایب هدایت حرارتی برخی از مصالحی که در ساخت نما به کار می روند و همچنین با استناد به پرشس نامه ای که توسط برخی از نما کاران و صاحی نظران در این مورد پر شده است و نماهای بالا را از نظر ویژگی هایی شامل سرعت اجرا، قیمت تمام شده به ازای هر مترمربع، مقاومت در برابر ضربه، مقومت در برابر یخ زدگی، مقاومت در برابر یخ زدگی، مقاومت در برابر آتش سوزی، مقاومت در برابر زلزله و ریزش، انعطاف پذیر بودن در اجرا، قابلیت اجرا در ارتفاعات بالا، عایق بودن نسبت به سرما و گرما، عایق بودن نسبت به صدا،همخوانی با هنر معماری ایرانی و مقاومت در برابر آلاینده های موجود در هوا مورد مقایسه قرار دادهاند می توان نتیجه گرفت که در مجموع آجر ساخته شده از سنگ سیل و سنگ معدن مصالحی است که برای کاربرد در نما نسبت به سایر مصالح می تواند در اولویت باشد.
که به دلیل خواص و ویژگی های متفاوت آن می باشد. در طراحی نما ساختمان یک طبقه می توان از روش های متفاوتی استفاده کرد؛ این موضوع بستگی به نوع طراحی داخلی ساختمان و سلیقه و بودجه کارفرما دارد. نمای کامپوزیت نمایی است که از ورق های کامپوزیت آلومینیومی تشکیل شده که این ورق های آلومینیومی در آن به عنوان پوشش نهایی استفاده شده اند. چوب طبیعی یا ترمو طی فرآیندی در دما و فشار بالا خاصیتی ضد آب پیدا می کند، چوب های ترموود مقاومت بسیار بالایی در مقابل عوامل جوی دارند. 1. وزن بسیار کم : ورق های آلومینیوم کامپوزیت وزنی بین ۵ تا ۸ کیلوگرم در هر متر مربع دارند که این وزن مر مقایسه با مصالح سایر نما های ساختمانی همچون سنگ و یا شیشه بسیار کم است و می توان گفت این وزن کم یکی از مهم ترین مزیت های نمای کامپوزیت است. در بین روش های موجود استاندار ترین روش ، نصب هنگ یا ریلی میباشد.البته باید این نکته را هم گوش زد کرد که این روش نسبت به روش تابث هزینه نصب بیشتری دارد.در این سیستم پروفیل های اصلی که ناودانی آلومینیومی می باشند توسط نبشی هایی که دارای سوراخ های لوبیایی شکل می باشند به وسیله پیچ و مهره به براکت های فلزی که روی صفحات پلیت (بولت) یا شاسی جوش شده اند، متصل میشوند و ناودانی های کوچکی که دارای پین فلزی ضد زنگ می باشند ، درون ناودانی اصلی قرار می گیرند.
یی سازگار در برابر تغییرات دمایی است.
در بین انواع نمای ساختمان ، نمای کامپوزیت یکی از پر طرف دار ترین نمای ساختمانی است. تولید نمای سرامیک خشک نمونه ای بارز از پیشرفت مهندسی متالوژی در صنعت عمران است. نوعی از سرامیک، به نام سرامیک خشک که به فول بادی معروف است، داری میزان جذب رطوبت کمتر از یک درصد است. مقاومت بالا: برخلاف مصالح و روشهای سنتی، اجرای نمای خشک ساختمان به معنای داشتن نمایی سازگار در برابر تغییرات دمایی است. برای اجرای نمای ساختمان به مواردی نظیر باد، زلزله، ضربه و در کل عوامل بیرونی که می تواند بر آن اثرگذار باشد توجه کنید. در اجرای کف معابر عمومی همچون بازار های شهر، پارک ها و فضاهای سبز، به طور عمده از سنگ لاشه استفاده می شود؛ زیرا این سنگ ها دارای مقاومت بالا و اندازه های مناسب، هستند. این جاده شما را به مبدا طبیعتگردی طالقان به رودبارک (روستای پراچان) میرساند. برای خیلی از مردم نحوه ی استفاده از بتن اکسپوز در طراحی داخلی و چگونه رسیدن به نتیجه ای عالی سوالی است که همواره از ما پرسیده می شود .فی الواقع دوستان انتظار ندارند که با استفاده از بتن اکسپوز در طراحی داخلی خود نمای زیبایی را در کنار وسایل یا دکوراسیون تعبیه شده داشته باشند و گاها به نظرشان بتن اکسپوز به کلی متریالی سرد بی روح و بدون زیبایی خاصی است .ولیکن برخلاف انتظار دوستان بسیاری از طراحان داخلی از بتن اکسپوز در طراحی داخلی مکان های متفاوتی مانند منازل مسکونی نیز استفاده میکنند این باور که بتن اکسپوز تنها برای نمای خارجی یا بیرونی هر ساختمان یا محیط استفاده می شود کاملا غلط است و با دانستن مزایای استفاده از بتن اکپوز در طراحی داخلی قطعا باقی دوستان نیز به استفاده از آن جذب خواهند شد . Article w as created by behsaznama Content G enerator DE MO.
اگر شما این مقاله آموزنده را دوست داشتید و می خواهید اطلاعات بیشتری در مورد نحوه اجرای نمای سرامیک خشک لطفا از سایت ما دیدن کنید.