سرامیک فول بادی از معروف ترین انواع نمای خشک می باشد به سرامیک های اطلاق می شود که میزان جذب رطوبت آن ها کمتر از یک درصد بوده و در نتیجه در برابر یخبندان مقاومت بسیار بالایی دارند. سوالی که در اینجا مطرح می شود این است که آیا این سنگ ها همان سنگ هایی هستند که در طبیعت وجود دارند؟ خانه های سنتی و قدیمی با لوسترهای فانوس مانند که از دو طرف درب ساختمان آویزان شده است، زیباتر می شود. تراکوتا یک سرامیک سنتی می باشد که از طریق حرارت دادن به رس تولید می شود، البته باید گفت رس ها در کوره های مخصوصی حرارت می بینند. هر گونه مصالحی که قابلیت استفاده در نمای داخلی و خارجی ساختمان را داشته باشد و با هر ابعادی ( البته متعارف ) از ضخامت 5 میلیمتر تا 50 میلیمتر به روش نمای خشک قابل نصب است. همچنین در مدل های مختلف نصب بسته به نقشه های موجود ممکن است که یک روش از روش دیگر ارزانتر شود در صورتی که در ساختمان دیگر ممکن است همان نما گرانتر شود. به عنوان مثال جذب بسیار پایین آب در سرامیک های پرسلانی (حداکثر 0.5 درصد ) باعث می شود که چسبندگی ملات ماسه سیمان به آن در حد صفر باشد و در نتیجه امکان استفاده از سرامیک پرسلانی در نما به روش معمول ملاتی، امکان پذیر نباشد. This post was written by behsaznama Conte nt Gen erator D em oversion!
اجرای نمای خشک سرامیک
نمای خشک به نمایی گفته می شود که در آن برای اتصال پوشش نما به ساختمان، از نوعی سیستم نصب سبک با اتصالات مکانیکی و بدون ملات استفاده می شود. نصب نمای خشک، این امکان را به ما می دهد که بتوانیم شکستگی ها و تورفتگی و بیرون آمدگی هایی در نما ایجاد کنیم که این کار در نمای ملاتی به راحتی امکان پذیر نیست. سیستم های نمای خشک نامشهود نیز به سری دیگری از سیستم ها گفته می شود که بست های مورد استفاده در این سیستم ها، پس از نصب نما قابل مشاهده نمی باشند. اشاره کرد. امروزه با پیشرفت تکنولوژی و مدرن شدن نمای ساختمانها صنعت ساختمانسازی و دکوراسیون دچار تغییراتی شدهاند که از جمله این تغییرات میتوان به رایج شدن روشهای اجرای نمای خشک اشاره کرد. اما با توجه به پیشرفت بسیار زیادی که در صنعت آجر پزی برای تولید آجرنماهای متنوع رخ داده است، امروزه نمای آجری به یکی از محبوب ترین و پر طرفدارترین متریال ها در مقایسه انواع نمای ساختمانی تبدیل شده است. باعث حفظ تعادل دما در تمام سطح می شود و از مشکلات ناشی از ایجاد پل های حرارتی و قطع شدگی عایق حرارتی در اطراف ستون ها و تیرها و محل اتصال آنها به یکدیگر که در دیوارهای معمولی به وجود می آید را نخواهد داشت.
مقاومت در برابر خش خوردگی از دیگر مزیت های نمای سرامیک خشک می باشد، به همین جهت این نوع نما زیبایی و ظاهر خود را در طی سالیان متمادی حفظ کرده و به راحتی درخشندگی و یکنواختی سطح خود را از دست نمی دهند. در نمای خشک از هیچ ملاتی یا مایعی برای نگه داشتن مواد استفاده نمی شود و به صورت کلی با استفاده از موادی همچون نبشی های فولادی یا آلومینیومی یک چهارچوب ایجاد می کنند وسپس مصالح مورد نظر را بر روی آن قرار می دهند. در طراحی نما، معماران و سازندگان با توجه به شرایط آب و هوایی، موقعیت جغرافیایی، تعداد طبقات ساختمان،سلیقه افراد و بودجه آن ها اقدام به انتخاب نوع مصالح می کنند ، در این مقاله به بررسی انواع نمای ساختمان می پردازیم با ما همراه باشید. نمای سرامیک خشک جزو مصالح یا سرامیک هایی می باشد که به فول بادی معروف می باشند. علاوه بر رنگ بندی و جنس مصالحی که در این نوع از نماها استفاده می شود نورپردازی نیز باید در طراحی نماها در نظر طراحان قرار گرفته شود چرا که نور پردازی باعث زنده شدن ساختمان و در شب هنگام می شود اما دقت کنید که در ساختمان ابدا نمای ساختمان و المان های به کار رفته در آن باید به چشم بیاید و سپس نور پردازی آن موجب جذب کردن نگاه ها بشود . This article w as done by behsaznama Content G enerator Demoversi on.
نمای خشک سرامیک
به صورت کلی از مواد مختلفی برای ایجاد نمای خشک می توان استفاده کرد و بسته به شرایط آب و هوایی و همچنین بودجه در دسترس می توان یکی از مواد زیر را استفاده کرد، باید توجه داشت در ابتدا باید یک بستر مناسب ایجاد کرد و سپس مواد مورد نظر را بر روی آن قرار منبع داد. از بین رفتن بندکشی های سنگ های کنار هم قرار گرفته، موجب ورود آب به مصالح زیر ساختمان خواهد شد و علاوه بر اینکه موجب لق شدن سنگها می شود و احتمال افتادن آنها را افزایش میدهد، موجب کاهش مقاومت ساختمان نیز می شود. این مسئله در مورد مصالح ساختمانی و رویه های نوین دیگر مانند HPL، کورین و ترمووود نیز صادق است. بالا بودن هزینه تمام شده این روش مخصوصا زمانی که از فلزاتی همچون آلومینیوم استفاده شود. در صورت اصولی اجرا نشدن این نما، می تواند با وارد شدن نیروی کمی حوادث و زیان های جبران ناپذیری را به بار آورد؛ به همین منظور به نیروی ماهر و باتجربه در این زمینه نیاز است که به دلیل جدید بودن این روش افراد با تجربه در این زمینه محدود می باشند و حتما باید با شرکت های معتبر مشاوره صورت پذیرد. مشاوره ، طراحی و اجرای تمامی نماهای مدرن ساختمان در سراسر ایران توسط شرکت تیام نمای پارسیان.